Over ons

Van der Kooij Mechanisatie & Constructie is sinds 2006 actief. Sinds 2013 zijn wij gevestigd op het bedrijventerrein Het Seggelant in Vierpolders

 

Mechanisatie

Het machinepakket van hoofdzakelijk A-merken, dat door Van der Kooij Mechanisatie & Constructie wordt vertegenwoordigd, is omvangrijk en bevat een compleet pakket voor:

 

 

Het afleveringsklaar maken, onderhoudswerkzaamheden en reparaties van de verschillende machines vindt plaats in onze werkplaats . In combinatie met onze goed ingerichte servicebussen is het ook mogelijk de diverse werkzaamheden op locatie uit te voeren.

 

Constructie & Machinebouw

Van der Kooij Mechanisatie & Constructie heeft een ontwikkelingsafdeling waar de machines worden ontworpen en in 3D getekend worden. Het ontwerpen van de elektrische en hydraulische installatie, inclusief een eventuele PLC besturing behoord tot de mogelijkheden. Onder andere is er een complete machinelijn voor de touwladder industrie ontwikkeld. Op de productieafdeling worden de machines geconstrueerd en na een oppervlaktebehandeling, stralen/spuiten of stralen/poedercoaten, geassembleerd.