Impressum

Van der Kooij Mechanisatie & Constructie
Seggelant Zuid 9a
3237 ME Vierpolders

Tel.: +31 (181) 462937

24390704

Umsatzsteuer ID: NL002014034B60

Aansprakelijkheid voor de Inhoud

Wij streven ernaar om de inhoud van onze site up-to-date te houden. Ondanks zorgvuldige verwerking is aansprakelijkheid uitgesloten.

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's volgens de algemene wetten.

Volgens §§ 8 tot en met 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren. Indien wij op de hoogte zijn van wettelijke inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen. Wij zijn in dit opzicht pas aansprakelijk vanaf het moment dat wij op de hoogte zijn van een mogelijke inbreuk.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. Voor de inhoud en juistheid van de informatie op de gelinkte websites van buitenlandse informatieverstrekkers wordt geen garantie overgenomen.

De gelinkte pagina's werden gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen ZONDER ACCOUNT op het moment van linken. Indien wij kennis krijgen van schendingen van de wet, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Vermenigvuldiging, verwerking, verspreiding en elke vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het toepassingsgebied van de auteurswet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker.

Powered by: GRANIT PARTS